030 7630 444 info@pixion.nl

WordPress website

Pixion bouwt websites. Al jarenlang en met uitstekende resultaten. Onze websites zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook heel handig in het gebruik. Zowel op desktop als op mobiele apparaten springen de websites van Pixion eruit.

WordPress

Pixion bouwt websites in WordPress, het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS). Een website die gebouwd is met WordPress kan je eenvoudig zelf beheren. Je hoeft er geen HTML of PHP voor te kennen. Alle eenvoudige wijzigingen en updates verzorg je in een handomdraai. Maar natuurlijk kunnen wij ook het onderhoud voor je verzorgen, dan weet je zeker dat het goed gaat.

Mooi en goed vindbaar

Als we een nieuwe website bouwen dan beginnen we met jouw product of idee. We bedenken samen met jou of met onze ontwerpers een vormgeving met de gewenste uitstraling. Maar niet alleen de vormgeving is belangrijk, want “content is king”. Je wordt gevonden op uw boodschap, dus zorgen we ook voor goede teksten.  Aan technische vindbaarheid (SEO) besteden we uiteraard de grootste zorg.

Met Pixion wordt het laten bouwen van een (nieuwe) website een peulenschil. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het bouwen van een website.

Meer resultaat uit uw website

Je nieuwe website is nooit het doel, maar een middel om resultaat te bereiken. Samen bepalen we wie jouw doelgroep is en wat je hen op je website wilt laten doen. Dit is het uitgangspunt van het project en bepaalt mede het ontwerp en gebruikte techniek.

U

Optimaal vindbaar

Iedereen wil bovenaan staan in Google. Wij helpen je om jouw website zo hoog mogelijk te positioneren in zoekmachines. Door de juiste technieken in te zetten, in combinatie met geoptimaliseerde teksten wordt je website uitstekend gevonden.

Doordachte structuur

Iedere klik is er eentje te veel. We streven er naar om je bezoeker zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat te leiden. Met een doordachte site structuur en logische navigatie zorgen we ervoor dat je bezoeker zo snel mogelijk vindt waar hij naar op zoek is.

Goed zichtbaar op alle apparaten

Uit de statistieken blijkt dat de nog maar de helft van de website bezoeken wordt gedaan via een traditioneel beeldscherm. De websites die we opleveren werken uitstekend op alle apparaten. Jouw website ziet er dus altijd goed uit, ook op smartphones en tablets.

Het proces: van idee tot oplevering

Je hebt een website nodig, zodat jouw doelgroep je weet te vinden, maar we gaan niet zomaar aan de slag.

Aansluiting bij doelgroep

Hoe wenst je doelgroep aangesproken te worden en tot welk ontwerp voelen zij zich aangetrokken? Samen definiëren we je doelgroep en stellen je doelen vast. Dit resulteert in een uitgesproken strategie en concrete eisen aan jouw website.

l

Creatief webdesign

Stap voor stap naar het best passende ontwerp. We leggen vast welk element op welke plek komt en waarom. Een interaction design van wireframes vormt de juiste basis voor een creatieve vormgeving. Deze sluit aan bij de identiteit en gewenste uitstraling van je bedrijf.

h

Content en beeld

De tekst in jouw website moet pakkend zijn en je doelgroep aanspreken, maar ook voldoende relevant zijn voor zoekmachines. Wij helpen je bij het samenstellen van de teksten en ondersteunende beelden die je producten en diensten beschrijven.

d

Klaar voor de start? Af!

Alle teksten zijn geplaatst, afbeeldingen bijgesneden, de site ziet er perfect uit, ook op een tablet. Dan is het tijd om online te gaan! Als je tevreden bent met het resultaat lopen we een uitvoerige checklist na en maken we je website beschikbaar op uw domeinnaam.

Onder de motorkap

De website moet er aantrekkelijk uitzien en aansprekende content tonen. Maar achter de schermen moet het natuurlijk ook goed werken!

WordPress

Wij houden van WordPress. Een portfolio vol websites met sterk uiteenlopende vereisten en toch kiezen we steeds weer voor WordPress. Flexibel en voor zeer diverse doelen inzetbaar. Voor jou als eindgebruiker betekent WordPress een eenvoudig te beheren systeem.

Maatwerk

Voor veel vereisten zijn er handige plugins beschikbaar die functionaliteit toevoegen aan je website. Heb je een specifieke eis, dan ontwikkelen wij deze functionaliteit in de vorm van een plugin zodat je website precies kan wat jij wilt.

Performance

Je bezoeker heeft weinig geduld en is snel geneigd je website te verlaten als deze niet snel verschijnt. We passen diverse technieken toe om je website razendsnel te tonen. Tevens zorgen we ervoor dat je website goed beveiligd is tegen kwaadwillenden.

Nette code

De code waaruit jouw website is opgebouwd is netjes gestructureerd en gedocumenteerd. Met nette code zorgen we ervoor dat deze goed te onderhouden blijft en in de toekomst makkelijk aangepast of uitgebreid kan worden.

Na oplevering begint het pas

Klaar! Je website is online en vol trots laat je deze zien aan uw relaties, maar nu begint het pas!

z

Online marketing

Bereik een groter publiek en realiseer meer conversies met een slimmer online marketing campagne. We adviseren je graag over de meest geschikte online kanalen en raadden je een van onze gespecialiseerde partners aan.

Hosting

Betrouwbare en snelle hosting is een vereiste voor een succesvolle website. We leveren ook hosting en zorgen ervoor dat je website altijd bereikbaar is. Zo heb je slechts één aanspreekpunt voor alles wat met je website te maken heeft. Meer over hosting »

Onderhoud

Zodra je website online is, zal deze regelmatig moeten worden onderhouden. Om de veiligheid te kunnen garanderen bieden we aantrekkelijke onderhoudspakketten aan. Je hebt geen omkijken meer naar updates, backups. Meer over onderhoudspakketten »

Support

Pagina’s aanpassen of foto’s toevoegen. Je kan zelf direct aan de slag met het bewerken van uw website. Als je toch even vastloopt of een duwtje in de rug nodig heeft, staan we graag voor je klaar. Ook als je geen zin of tijd heeft om met je website aan de slag te gaan.

We vertellen je graag meer over de voordelen en mogelijkheden