030 7630 444 info@pixion.nl

Onbezorgd online: een veilige website en altijd up-to-date

Besteed zelf geen tijd meer aan het onderhoud van je WordPress website en houd de focus op het succes je eigen onderneming.

 

Er verschijnen regelmatig updates voor WordPress en de plugins die je gebruikt. Het is van belang om je website up-to-date te houden. Zo zorg je ervoor dat je website veilig is en blijft. Wij houden het verschijnen van updates nauwlettend in de gaten en gaan meteen tot actie over wanneer een update beschikbaar komt. Het onderhoud stopt niet bij het uitvoeren van updates. Pixion voert de volgende werkzaamheden uit aan je website;

We vertellen je graag meer over de voordelen en mogelijkheden

r

Updates

Afhankelijk van je pakket voeren we regelmatig updates uit aan je website. Hiermee is je website te allen tijde beschermd tegen aanvallen van buitenaf!

Backups

Hoe groot is de impact op jouw business als uw website niet of niet goed meer functioneert? Met een recente backup ben je zo weer online!

U

Malware scan

Door onze inspanningen is je website bestand tegen aanvallen van buitenaf. We bevestigen de veiligheid graag met een uitvoerige scan.

Database optimalisatie

Je wilt een optimaal presterende WordPress website. Door de database van je website op te ruimen blijft je website in topvorm.

i

Rapportage

Je krijgt inzicht in de werkzaamheden die wij uitvoeren middels een heldere maandelijkse rapportage. We doen er meteen een overzicht van je bezoekers bij.

Ondersteuning

Wij helpen je graag verder als u onvoldoende tijd of kennis heeft bij het beheer van uw WordPress website.

WordPress onderhoudspakketten

Pixion levert WordPress onderhoud in een aantal verschillende pakketten, zodat we je altijd de meest passende oplossing kunnen bieden.

Veel gestelde vragen

Is WordPress onveilig?

Nee, WordPress is veilig. Mits de meest recente versie is geïnstalleerd en er aanvullende modules worden gebruikt om de veiligheid te verhogen. Pixion beveiligt je website en beschermd deze tegen aanvallen van buitenaf.

Waarom is WordPress onderhoud zo belangrijk?

De kans bestaat dat kwaadwillenden je website willen misbruiken. Als je na de oplevering van je website hier niet meer naar om kijkt, neemt de veiligheid van je website af. Kwaadwillenden zoeken naar openingen in de website om hier misbruik van te maken. Deze openingen worden met updates afgesloten door de ontwikkelaars van WordPress. Het is dus een kat en muis spel tussen de ontwikkelaars en hackers. Zo lang jouw website up-to-date is en voorzien van extra veiligheidsvoorzieningen geef je hackers geen kans.

Waarom willen hackers mijn website hacken?

Wellicht vraag je jezelf af wat het belang van een hacker is om toegang tot je website te verkrijgen. Het doel is vaak om bestanden in de website te plaatsen die veel e-mail vanaf jouw domein versturen (spam). Dit schaadt de reputatie van je website en kan (grote) negatieve gevolgen hebben voor je positie in zoekresultaten. Ook verschijnt er een waarschuwing wanneer een bezoeker je website bezoekt.

Lees meer over de redenen waarom hackers je website willen hacken »

Wat gebeurt er als mijn WordPress website gehackt is?

In de zoekresultaten van zoekmachines als Google verschijnt een waarschuwing onder de link naar uw website. Tevens verschijnt er een waarschuwing voordat je website verschijnt. Wanneer je website gehackt is, moet deze zo snel mogelijk ‘schoon gemaakt’ worden. Kwaadaardige code moet worden verwijderd en inloggegevens moeten worden gewijzigd. Zodra de website weer ‘schoon’ is, wordt dit bij zoekmachines gemeld en zal je website weer normaal verschijnen. Pixion verzorgt het schoonmaken van je website. Echter, voorkomen is beter dan genezen. Zodra je website beschermd is, zal een hacker nagenoeg geen kans hebben toegang te krijgen tot je website.

Ik heb meerdere website, kunnen jullie deze allemaal onderhouden?

Bovenstaande pakketten gelden voor één website. Heb je meerdere websites die je wilt beschermen en onderhouden, dan maken wij een passend voorstel.

Waar zit ik aan vast?
De onderhoudscontracten zijn per maand opzegbaar.
Mijn WordPress website wordt ergens anders gehost, is dat een probleem?

Nee. De onderhoudscontracten zijn niet afhankelijk van waar je website gehost wordt. Voordat we een onderhoudscontract overeenkomen wordt er een security audit uitgevoerd zodat we zeker weten dat je website in goede handen is.

Pixion verzorgt ook hosting. Bekijk de hosting pakketten »

Mijn WordPress website is niet door Pixion gebouwd, is dat een probleem?

Nee. Voordat we een onderhoudscontract overeenkomen wordt je website nader onderzocht. We maken een backup en controleren of updates zonder meer mogelijk zijn. Zodra je website naar onze maatstaven van voldoende kwaliteit blijkt, kunnen we je website in onderhoud nemen.

Interesse?

Wil je meer weten over het onderhoud aan je website dat Pixion voor u kan verzorgen, neem dan direct contact op. Wij vertellen je graag meer!