030 7630 444 info@pixion.nl

Laravel Webapplicatie

Pixion bouwt voor jouw bedrijf webapplicaties met Laravel. Hiermee optimaliseren en vereenvoudigen we bedrijfsprocessen zodat je bedrijf beter presteert. Een gedegen functioneel- en technisch ontwerp vormen het startpunt voor de online tool die de basis van je bedrijf zal vormen. Altijd en overal beschikbaar.

 

Jouw webapplicatie of geavanceerde website met Laravel

Je wilt een website met geavanceerde functionaliteiten of een webapplicatie op maat. Wij bouwen met Laravel precies wat je nodig hebt.

Speciaal voor jou gemaakt

Je weet wat de online doelstellingen van je bedrijf zijn. Samen vertalen we die naar concrete functionaliteiten. Na een volledige inventarisatie ontwikkelen- en implementeren we die in een krachtige website of webapplicatie gebouwd met Laravel.

Altijd en overal toegankelijk

De Laravel webapplicaties die we ontwikkelen zijn altijd en overal beschikbaar. Omdat onze applicaties draaien vanuit de cloud, kan je ook met je iPad vanaf het strand zien hoe de zaken er voor staan. En dat geeft de vrijheid om overal aan de slag te gaan.

Klaar voor vandaag en morgen

Je weet nu precies wat je wilt en wat je applicatie moet kunnen. Maar je bedrijf groeit en je wensen groeien mee. En dus groeit je applicatie met je bedrijf mee. Nieuwe functionaliteiten kunnen altijd worden toegevoegd om je bedrijf nóg beter te laten presteren.

~

Al je gegevens veilig bewaard

De kans is groot dat je (persoonlijke) gegevens bewaart in je applicatie. Deze worden veilig opgeborgen op de server, zodat alleen jij hier toegang toe hebt. Bang om iets kwijt te raken? Er worden zo vaak je wilt backups gemaakt van alle gegevens. Zo raak je nooit iets kwijt.

Wat is Laravel?

Laravel is een framework, geschreven in PHP. Dat klinkt als abracadabra? Zie Laravel als een verzameling bouwstenen die tezamen een webapplicatie of website vormen. Door de bouwstenen op de juiste manier samen te brengen, bouwen we jouw webapplicatie. Niet alle bouwstenen passen altijd precies, dus maken we die dan op maat. Ook zijn er elders modules (bouwstenen) op te halen, zodat we deze niet zelf hoeven te maken. En dat scheelt veel tijd.

Laravel is modulair opgebouwd en dus in de toekomst schaalbaar. Ook na oplevering en implementatie kunnen we dus bouwstenen toevoegen aan uw applicatie om nieuwe functionaliteiten of koppelingen beschikbaar te maken.

Met Laravel bouwen we webapplicaties die overal en altijd beschikbaar zijn. Zo heb je waar ook ter wereld inzicht in je bedrijfskritische informatie en kan je direct actie ondernemen wanneer nodig.

Waarom Laravel?

Laravel vereenvoudigt het ontwikkelen van een webapplicatie door elegante code te gebruiken en veelgebruikte functies out-of-the-box beschikbaar te maken. En dat maakt het bouwen van een webapplicatie leuk! Met onze kennis en ervaring weten we de juiste bouwblokken samen te voegen tot een betrouwbare applicatie die jouw bedrijf beter laat presteren.

Laravel is in korte tijd een grote speler geworden tussen gevestigde namen als Zend, CodeIgniter, en Symfony. En terecht, want met Laravel heeft applicatieontwikkeling een nieuwe dimensie gekregen. Dit betekent niet dat andere frameworks slecht zijn, sterker nog, Laravel maakt gebruik van de beste componenten uit diverse andere frameworks.

Laravel is snel, betrouwbaar, schaalbaar, eenvoudig in gebruik en helemaal klaar voor de toekomst. Dit is voor ons voldoende reden om keer op keer te kiezen voor Laravel.

Interesse in een Laravel oplossing op maat?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Wat maakt Laravel zo bijzonder?

Je vraagt je ondertussen vast af waarin Laravel zich nou echt onderscheidt ten opzichte van andere frameworks.

Supersnel

Wachten tot je scherm geladen is behoort tot het verleden. Laravel is ontwikkeld met als een van de uitgangspunten: snelheid. Onze code gaat hier volledig in mee en wordt geoptimaliseerd om de server zo min mogelijk te belasten. En dat werkt prettig!

Flexibel

Laravel biedt een basis waarmee uiteenlopende functionaliteiten kunnen worden gerealiseerd. Maar wat nu als het net even anders moet? Dan kunnen we deze functionaliteiten net even anders maken, precies zoals je wilt. Best of both worlds.

Slimme code

De code waaruit Laravel is opgebouwd is slim bedacht. Leesbaar en dus direct werkbaar. Hier borduren we op door om ook onder de motorkap de webapplicatie goed geolied te houden. Dat vereenvoudigt het ontwikkelen met Laravel en maakt het bovenal leuk.

Koppelingen

Het overgrote deel van de applicaties die we ontwikkelen met Laravel staan niet op zichzelf en maken gebruik van externe services. We koppelen Laravel aan welke API dan ook. Denk aan je bestaande WordPress website, MailChimp, betaalprovider of andere data-bron.

Voorbeelden van Laravel applicaties

Ok, dus Laravel is veilig, snel, stabiel en uitermate geschikt voor complexe websites of webapplicaties, maar hoe wordt Laravel in de praktijk toegepast?

Claimsysteem voor advocatenkantoor

Voor een gerenommeerd advocatenkantoor uit Amsterdam heeft Pixion een webapplicatie gebouwd waarbij gedupeerde consumenten zich kunnen aanmelden voor deelname aan massaclaims.

Onze opdrachtgever was niet heel specifiek in zijn wensen voor de webapplicatie die we hebben ontwikkeld. Samen hebben we diverse use-cases uitgewerkt. Hiermee hebben we uitgekristalliseerd wat de specifieke eisen aan de Laravel applicatie zouden worden.

De applicatie biedt de opdrachtgever de mogelijkheid om claims toe te voegen aan het systeem. Consumenten kunnen deelnemen aan de claim door een account aan te maken en een betaling te verrichten. Vervolgens hebben zij toegang tot hun dossier, waarin diverse documenten kunnen worden geüpload en de status van de claim kan worden ingezien. Ook kan de opdrachtgever nieuwsberichten per mail versturen.

De Laravel webapplicatie voorziet in de gehele financiële afhandeling. Van de registratie van een iDealbetaling tot het versturen en exporteren van facturen. De opdrachtgever heeft in een opslag inzicht in de opbrengsten.

Het systeem dat we hebben ontwikkeld neemt veel werk uit handen van de medewerkers van de opdrachtgever. Het gehele proces verloopt nu gestroomlijnd en geheel automatisch. Dit scheelt  kosten, waardoor de claims – na investering in de applicatie – veel rendabeler zijn geworden.

Facturatiesysteem voor mkb-bedrijven

Scratch-your-own-itch, een term die we vaak horen van collega ontwikkelaars. We zochten een goede online facturatie oplossing, maar geen van de beschikbare aanbieders bood precies dat wat we nodig hadden.

En dus bouwden we er zelf een. Onze specifieke eisen resulteerden in een gedegen functioneel- en technisch ontwerp. Hiermee gingen we aan de slag en binnen no-time verstuurden we de eerste factuur. Ondertussen is het systeem flink uitgebreid met toevoegingen waar we eerder niet aan hadden gedacht.

In eerste instantie was het de bedoeling om alleen verkoopfacturen te kunnen versturen en inzicht te krijgen in openstaande posten. Ondertussen verwerkt het systeem ook inkoopfacturen en bonnetjes en worden bankmutaties ingelezen. Waar mogelijk worden deze automatisch gekoppeld, maar ook handmatig inboeken gaat zeer eenvoudig.

Een waardevolle functionaliteit die ontbreekt bij andere aanbieders is het automatisch periodiek factureren en incasseren. Wij hebben deze functie opgenomen in onze applicatie en hebben nu geen omkijken meer naar facturen die periodiek verstuurd dienen te worden.

Het systeem zorgt voor een volledig sluitende boekhouding, waarbij de accountant slechts een controlerende rol heeft. Hiermee besparen wij en onze klanten ondertussen enorm op de accountantskosten.

Met plezier aan de slag met je Laravel webapplicatie

We vinden het belangrijk dat onze webapplicaties intuïtief werken en er goed uit zien. Dat maakt het werken in je Laravel webapplicatie leuk.

k

Vormgeving

Je Laravel webapplicatie is betrouwbaar, veilig en werkt snel. Maar hij ziet er ook nog eens mooi uit! Onze interface designers gebruiken moderne technieken om je Laravel webapplicatie er op ieder apparaat mooi uit te laten zien. Consequent gebruik van (huis) stijlelementen draagt hieraan bij.

Gebruiksvriendelijk

Het streven is om je Laravel webapplicatie zonder handleiding te leveren. De interface moet zo duidelijk zijn, dat alle functies intuïtief werken en geplaatst zijn waar je deze verwacht. Waar uitleg of toelichting nodig is, vind je deze binnen de applicatie. Zo kan je direct je webapplicatie in gebruik nemen.

Meedenken

We denken graag met je mee om je Laravel webapplicatie nog beter te maken. Iedere dag werken we aan innovatieve Laravel projecten en komen de meest uiteenlopende modules of functionaliteiten tegen. We toetsen deze met opgeleverde projecten en bepalen of deze van waarde kunnen zijn in bestaande applicaties.

Ondersteuning

De meeste dagelijkse taken binnen je Laravel webapplicatie weet je met je ogen dicht te vinden. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je even niet meer weet hoe iets werkt. Even bellen, appen of mailen mag altijd. We staan voor je klaar om je weer op weg te helpen.

We gaan graag voor je aan de slag!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

Hierbij zullen we je behoeften inventariseren en verwerken tot een concreet voorstel. We kijken er naar uit om samen te gaan brainstormen over de functionaliteiten die jouw applicatie moet gaan bieden. Nieuwe, innovatieve projecten zijn altijd een uitdaging waar we met veel plezier aan werken. Hierbij zal je vanaf het eerste moment betrokken worden, vanaf het eerste concept tot aan de oplevering.