030 7630 444 info@pixion.nl

Over Pixion

Een website of webshop bestellen kan bij heel veel aanbieders. Onderhoud en hosting ook. Dus wil je een reden hebben om voor Pixion te kiezen. Wat maakt Pixion anders dan anderen?

Bij Pixion werken mensen die alles weten van code en zo. Maar anders dan u wellicht gewend bent staat bij Pixion niet de techniek centraal, maar de klant. Dat merkt je in de samenwerking. Sinds 2004 werken de mensen van Pixion samen met jou als opdrachtgever aan een optimaal resultaat.

Wat hebt je aan Pixion?

Met Pixion heb je direct toegang tot grote hoeveelheid kennis. Een app of plugin? Hosting, onderhoud of SEO? Voor Pixion kent het internet weinig geheimen. Maar anders dan anderen is Pixion niet klaar als de app werkt of de hosting online is, maar pas als je geholpen en tevreden bent.

Omdat Pixion werkt met duidelijke afspraken, wordt je niet ineens geconfronteerd met verrassingen. Je weet gewoon waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig.

Door je vraag vanuit jouw perspectief te bekijken en een oplossing voor te stellen die past bij jouw behoefte en budget, ben je beter uit. Uiteindelijk wil je van een leverancier van digitale diensten minder kopzorgen en niet meer.

Neem contact op