How To Grow

How To Grow is een platform dat is geïnitieerd en wordt ondersteund door de Europese Unie. Startups in de creatieve sector kunnen projecten plaatsen en investeerders vragen te participeren in de onderneming. Pixion realiseerde i.s.m. partners dit sociale netwerk waarbij investeerders in contact worden gebracht met ondernemers.

Bird Invest

BirdInvest is al jaren een partner van Pixion. Verschillende websites werden door Pixion ontwikkeld voor deze serieuze investerings- en bouwkosten advies organisatie uit Dronten. De huidige website is gebaseerd op het Pixion CMS Framework voor eenvoudig onderhoud van de website.

Puur Bas

Puur Bas neemt de zorg voor een heerlijk uitgebreide maaltijd volledig uit handen. Op locatie wordt een heerlijk meer-gangen diner verzorgt. Pixion ontwierp en realiseerde de website van Puur Bas op basis van WordPress. Bij het ontwerp werd rekening gehouden met de puurheid, frisheid en eenvoud die Puur Bas uitstraalt.

Kwekerij Abbing

Kwekerij Abbing is een begrip in de regio Utrecht. Hoogwaardige producten worden in het tuincentrum, maar ook in de webshop verkocht. Pixion ontwikkelde een Magento webshop voor Kwekerij Abbing waarbij vele maatwerk aanpassingen in de webshop zijn verwerkt. De webshop handelt veel bezoekers af en heeft een catalogus van meer dan 2.800 producten.

Braakman & Pannekoek

Braakman & Pannekoek verwezenlijken menig woonwens. De website die Pixion heeft gerealiseerd is een uitgebreide catalogus waarin vele foto’s van opgeleverd werk getoond worden. Pixion realiseerde de WordPress website waarbij gebruiksvriendelijkheid van tekst en fotoboeken centraal staat.

Hardeman FFP

Pixion ontwierp en ontwikkelde de website voor Bert Hardeman FFP. Een unieke website waarbij de vormgeving terugkomt in de werkwijze van Bert Hardeman: een duidelijk verhaal, zonder omwegen. De website is gebouwd op basis van WordPress en maakt intensief gebruik van geavanceerde Javascript technieken die Pixion in eigen beheer ontwikkelde.

Capital Language

De diensten van Capital Language bestaan uit vertalingen en vertaaltrainingen voor de zakelijke markt. Een uitgekiend ontwerp dat aansluit bij de bestaande huisstijl en filosofie van Capital Language uit Maarn vormen de basis van een meertalige WordPress website. Verschillende thema’s hebben in de website verschillende templates gekregen.

Global ID

Voor een internationale partner uit Portugal heeft Pixion een WordPress website gerealiseerd op basis van WordPress. De template waarop de website is gebaseerd, is volledig naar wens aangepast en voorzien van de gewenste (meertalige) functionaliteiten.

Barbara Groen

Barbara Groen is een begrip in de fotografie. De fotocollectie van Barbara Groen die meer dan 6.000 foto’s telt wordt onderhouden middels een WordPress website die ervoor zorgt dat de foto’s op de juiste manier gestructureerd en gesorteerd zijn in de website. Voor Pixion was het een uitdaging om dit grote aantal foto’s beheersbaar te houden.

Kodision

In opdracht van Kodision ontwikkelde Pixion een WordPress website waarbij de producten thematisch worden getoond. Niet het product, maar het doel dat het dient staat centraal. WordPress staat aan de basis van kodision.nl, maar wordt uigebreid met een groot aantal plugins die door Pixion voor dit project zijn ontwikkelt.