030 7630 444 info@pixion.nl

WooCommerce Webshop

Pixion bouwt voor jou een mooie webshop. Maar om rendement te gaan behalen met je webshop is er meer nodig. We begeleiden je vanaf het eerste begin om van je website een succes te maken. Je kunt direct zelf aan de slag, maar we zijn altijd in de buurt.

WooCommerce

Als je een webshop wilt dan is WooCommerce een goede keuze. Pixion adviseert WooCommerce omdat het een zeer compleet platform is dat een breed scala voorzieningen biedt om uw e-commerce business te starten en te laten groeien. Je krijgt met WooCommerce alles wat je nodig hebt zonder onnodige poespas. WooCommerce is flexibel en makkelijk aan te passen aan de omvang van je bedrijf. Zo kunnen wij je webshop helemaal naar wens inrichten en eventueel uitbreiden met handige extra’s. Altijd met de focus op gebruiksvriendelijkheid voor jouw klant en het genereren van verkopen.

Meer rendement uit uw webshop

Met het openen van een webshop ben je nog niet verzekerd van bestellingen. Pixion helpt je om van uw webshop een succes te maken. Dat doen we door je website goed vindbaar en aantrekkelijk te maken voor bezoekers. Vervolgens zorgen we er voor dat je bezoeker gestimuleerd wordt een aankoop af te ronden. Dit proces blijven we actief optimaliseren. Samen met jou.

Met Pixion wordt het laten bouwen van een (nieuwe) website een peulenschil. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het bouwen van een website.

Meer verkopen realiseren

Pixion bouwt jouw webshop en zorgt er voor dat je klanten bestellingen plaatsen. Niet alleen door technische optimalisatie, maar vooral door een betrouwbare uitstraling en een prettige shop ervaring.

Eenvoudig in dagelijks gebruik

Op het moment dat je bezoeker binnenkomt in je webshop zal deze worden gestimuleerd om een bestelling te plaatsen. Dit realiseren we door een eenvoudig te gebruiken webshop met heldere navigatie. En zo wordt jouw bezoeker een klant.

Real-time inzicht in resultaat

Helder inzicht in het resultaat van je webshop. Met de integratie van Google Analytics en slimme tools binnen WooCommerce worden kosten en opbrengsten vergeleken zodat je weet wat uw webshop u oplevert.

U

Vindbaar in zoekmachines

We vergelijken het openen van een webshop vaak met het openen van een winkel in een afgelegen straatje. Alleen met de juiste promotie zullen je klanten je weten te vinden. Met een eenduidige SEO strategie ontvang je bezoekers die klant worden.

Een webshop openen is slechts het begin. Het draait allemaal op het resultaat.

Wij begeleiden en adviseren je tot je zelf de slag te pakken heeft. Je bent in goede handen.

Van bezoekers klanten maken

Bezoekers krijgen is één. Om je bezoekers ook daadwerkelijk te laten bestellen is twee. Wij bouwen voor jou een webshop waarbij we jouw bezoekers stimuleren over te gaan tot aankoop. Met zo min mogelijk kliks van de productpagina naar de betaling.

9

Toegankelijk en eenvoudig

Jouw website is gericht op een specifieke doelgroep. Toch is iedere klant anders. De webshop die Pixion voor je bouwt maakt het voor al je bezoekers eenvoudig om snel over te gaan tot bestellen van je product of dienst.

Over de grens verkopen

Een ambitieuze ondernemer denkt over de grenzen. Om ook jouw internationale klanten te bedienen kan je webshop worden ingericht om ook internationale orders te verwerken. In de gewenste talen, met lokale betaalmethoden en bijbehorende verzendtarieven.

Administratie netjes op orde

Achter de schermen verwerkt jouw webshop alle bestellingen netjes tot facturen. Zo heb je  – zonder omkijken – een sluitende verkoopadministratie. Je wilt immers bezig zijn met datgene waar je jouw webshop voor begonnen bent: verkopen. Toch?

Geavanceerde oplossingen resulteren in zorgeloos ondernemen

Geen omkijken naar randzaken zodat je de focus kunt houden op uw klanttevredenheid

Betalingen

Wij integreren alle gangbare betaalmethoden in je website voor het afrekenen van je bestellingen. Niet alleen iDeal, maar ook internationaal georiënteerde betalingen zoals creditcard, PayPal en zelfs BitCoin is geen probleem. Door je klant de keuze te laten genereer je de meeste omzet.

i

Facturatie

De webshops die Pixion bouwt besparen je tijd door het afwikkelen van administratieve handelingen. De facturatie van je bestellingen gaat volledig geautomatiseerd. Aan het eind van de maand download je eenvoudig de facturen voor uw administratie.

Belastingen

We zorgen er voor dat je geen omkijken heeft naar het berekenen van BTW over je orders. Ook wanneer je internationaal verstuurt, zullen de juiste belasting tarieven in rekening worden gebracht. Aan het einde van het kwartaal zie je direct hoeveel je afdracht bedraagt.

Verzenden

Jouw webshop berekent altijd de juiste verzendkosten. Of je nu brievenbus post verstuurt binnen de EU, een pallet naar de andere kant van het land of gratis verzendt wanneer een klant die een bepaald bedrag besteedt. Pixion configureert de verzendkosten zoals jij dat wenst.

Handige functionaliteiten voor een zeer complete webshop

Je webshop wordt volledig functioneel opgeleverd, voorzien van precies die functionaliteiten die je nodig heeft om van jouw webshop een succes te maken!

Catalogus

Plaats eenvoudig je producten in uw webshop. Presenteer je productcatalogus op uiteenlopende manieren, zodat je doelgroep zich aangesproken voelt en over gaat tot aankoop.

Acties

Realiseer meer verkopen door aantrekkelijke acties te voeren in je webshop. WooCommerce biedt een scala aan mogelijkheden, van Gratis verzending tot koop x, krijg y cadeau.

Koppelingen

Je houdt van gemak? Dan nemen wij je werk uit handen en koppelen wij je webshop aan diverse platformen. Zo komt je bestelling bijv. direct in ExactOnline terecht of wordt je zending automatisch aangemeld bij PostNL.

Maatwerk

Vanuit de basis biedt WooCommerce vele mogelijkheden. Heb je behoefte aan meer of uitgebreidere functionaliteiten? Dan ontwikkelen wij die voor je, op maat.

We vertellen je graag meer over de voordelen en mogelijkheden