Uw website online brengen is één, maar daarmee heeft u nog geen bezoekers op uw website. Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt via zoekmachines als Google. Wanneer u reeds beschikt over een website voeren we een analyse uit waaruit blijkt hoe uw website er op dat moment voor staat. Er volgt een rapportage met de huidige status van uw site. Daarna gaan we aan de slag om uw website voor zoekmachines te optimaliseren. Dit traject bestaat uit een aantal stappen.

seo-logos

1. Analyse van huidige situatie

Voordat Pixion begint met het  zoekmachine optimalisatie traject van uw website, wordt er eerst een uitgebreide analyse van de beginsituatie (nulmeting) gedaan. Hieruit blijkt of en hoe uw bezoekers uw website op dit moment weten te vinden. Samen met u als opdrachtgever stellen we een strategie op om gericht zoekverkeer op de website te krijgen. 

2. Keyword onderzoek

Welke zoekwoorden worden gebruikt door bezoekers die op uw website terecht komen? We inventariseren – samen met u –  deze lijst en vullen deze aan. Het resultaat van het onderzoek is een lijst van woorden waarop de website gevonden moet worden. Samen met u maken we een selectie van de belangrijkste woorden waar we ons op zullen concentreren.

3. Technische optimalisatie

De meeste websites die technisch worden geoptimaliseerd door Pixion zijn kwalitatief niet goed opgebouwd. Wij analyseren  en optimaliseren de broncode van uw website. Door uw broncode te optimaliseren zorgt u er voor dat meer bezoekers van uw website deze zien zoals deze is ontworpen en de website is compatible met alle browsers.

4. Inhoudsoptimalisatie

De  bezoekers van uw website overtuigen van uw producten of diensten is vaak een lastig karwei. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat de pagina’s in uw website goed gewaardeerd worden op basis van inhoud. Tijdens de inhoudsoptimalisatie fase beoordelen wij uw teksten en zullen u adviseren deze (deels) te laten herschrijven door gespecialiseerde tekstschrijvers, verbonden aan Pixion.

5. Snelheidsoptimalisatie

De snelheid van uw website is een belangrijke factor voor zoekmachines, mede aan de hand van de laadtijd van uw website wordt de positie in de zoekresultaten bepaalt. Pixion zorgt er voor dat uw website razendsnel geladen wordt door optimaal gebruik te maken van verschillende beschikbare technieken zoals file caching, database caching, browser caching, broncode compressie en geoptimaliseerde afbeeldingen. Meer over snelheidsoptimalisatie »

6. Landingspagina’s

Om de inhoud van uw website extra kracht bij te zetten plaatst Pixion in de meeste gevallen landingspagina’s. De landingspagina’s zijn rijk aan zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw website. De landingspagina’s die Pixion voor u schrijft, beïnvloeden uw bestaande navigatie structuur niet, u kunt dus veel landingspagina’s plaatsen zonder dat dit den kostte gaat van de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

7. Linkbuilding

Om een hoge positie te behalen in de zoekresultaten van zoekmachines als Google is het belangrijk dat andere websites, met een hoge waardering, naar uw website linken. Pixion zoekt en verwerkt partners die naar uw website linken. Websites die naar u linken zijn bijvoorbeeld brancheverenigingen of partnerorganisaties. 

8. Blijven optimaliseren

Het resultaat van de optimalisatie werkzaamheden zal zich uiten in een betere vindbaarheid. Uw positie in de resultaat pagina's van zoekmachines zal sterk zijn verbeterd. Toch kan het altijd beter! Graag blijven we maandelijks voor u bezig om op positie nog verder te verbeteren. 


 

Het zoekmachine optimalisatie traject

Voordat wij aan de slag gaan om uw website beter te laten presteren in zoekmachines als Google leggen we u graag stap voor stap uit waar onze activiteiten precies uit bestaan. De huidige situatie en de gewenste situatie zullen resulteren in een voorstel en een offerte.