wplogokleinPixion zet WordPress in als Content Management Systeem (CMS). WordPress is breed inzetbaar om vrijwel ieder soort website op te kunnen baseren. Met WordPress kunt u zelf uw website naar wens inrichten en onderhouden. Door de flexibele structuur van het systeem is het goed mogelijk om de website uit te bouwen met nieuwe functionaliteiten of bijv. te voorzien van webshop functionaliteit. 

Wat voor soort website u ook wilt realiseren, met WordPress als basis realiseert Pixion een optimale website die voldoet aan al uw eisen en wensen. Bekijk ons portfolio voor uiteenlopende voorbeelden van WordPress websites die Pixion heeft gerealiseerd.


site-sphere

 

SEO met WordPress

Het belangrijkste doel van uw website is bezoekers ontvangen op uw website. Pixion optimaliseert bestaande websites voor zoekmachines en realiseert nieuwe websites uiteraard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Standaard wordt op nieuwe websites technische zoekmachine optimalisatie en snelheidsoptimalisatie voor zoekmachines toegepast. Uw website wordt voorzien van technische functionaliteiten die zoekmachines gebruiken om uw site te waarderen op inhoud.

Website op maat

Geen website is hetzelfde en voor iedere website gelden andere wensen en eisen. Pixion inventariseert en adviseert u bij de bouw van een WordPress website. Pixion realiseert uw website in de gewenste layout, voorzien van de geschikte functionaliteiten om uw doelgroep optimaal te bedienen. De website die Pixion oplevert zal voldoen aan de richtlijnen en standaarden die zoekmachines als Google stellen om websites optimaal te laten presteren in zoekresultaten. 

Functionaliteiten

WordPress beschikt over bruikbare functionaliteiten voor u als website eigenaar. U heeft alle vrijheid om uw website in te richten zoals u dat wilt. Deze aanpassingen voert u eenvoudig en snel uit met de gebruiksvriendelijke interface van WordPress. Na de WordPress introductie workshop die Pixion voor u organiseert kunt u direct uit de voeten met de vele functionaliteiten van WordPress. Bekijk de specificaties van WordPress en de functionaliteiten die Pixion voor u opzet in WordPress.

Website onderhoud met WordPress

U kunt uw website zelf eenvoudig invullen en organiseren met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van WordPress. Publiceer nieuwe pagina’s voorzien van tekst en afbeeldingen in uw website. Stel eenvoudig zelf formulieren samen en plaats deze in een van uw pagina’s. Plaats uw pagina in de navigatie structuur van uw website. Eenvoudiger uw website organiseren kan niet!

Website Hosting

Pixion levert naast uw geoptimaliseerde website, ook betrouwbare en voordelige hosting oplossingen.  Afhankelijk van uw wensen en gebruik van uw website adviseren wij u een hostingpakket waarop uw website optimaal functioneert. 

WordPress Website uitbreiding

U heeft een WordPress website, maar mist een functionaliteit. Pixion inventariseert uw wensen en stelt een oplossing voor.  In veel gevallen kan Pixion uw oplossing in korte tijd opleveren omdat er veel modules voor WordPress beschikbaar zijn die wij voor u kunnen inzetten binnen uw bestaande WordPress website. Mocht u specifieke wensen hebben waar geen bestaande oplossing voor beschikbaar is, dan kan Pixion uw uitbreiding op maat voor u ontwikkelen.

Toepassingsvoorbeelden WordPress

  • Bedrijfswebsite; website met gestructureerde teksten / nieuwsberichte en afbeeldingen, een gelaagd navigatie menu dat u zelf instelt en een contact formulier
  • Webshop; plaats uw producten in uw WordPress webshop, geef kortingen op bepaalde artikelen en handel betalingen af.
  • Maatwerk website; wanneer u naast standaard informatie in de vorm van pagina’s andere informatie wilt publiceren kan Pixion WordPress voor u inrichten zodat u eenvoudig deze inhoud kunt beheren. U specificeert de eigenschappen van uw producten of diensten en Pixion realiseert een gebruiksvriendelijke interface binnen WordPress om uw website eenvoudig te beheren. Lees meer over product specifieke inhoud.
  • Weblog; plaats uw artikelen in verschillende categorieën, uitgebreide archief mogelijkheden, reacties op uw artikelen ontvangen
  • Portfolio of foto website; organiseer uw foto’s en afbeeldingen in meerdere albums, omschrijf uw beelden en vergroot uw afbeeldingen met een handige lightbox

Gebruik WordPress om uw zoekmachine vriendelijke website eenvoudig te onderhouden, welk doel u ook heeft met uw website. Om u kennis te laten maken met WordPress organiseert Pixion voor u  een introductieworkshop waarbij wij u het systeem uitleggen en u zelf aan de slag gaat met het onderhoud van uw website.