Pixion gaat gestructureerd te werk. We volgen een aantal stappen om tot een optimaal resultaat te komen. Omdat wij ons strikt houden aan deze stappen ontstaat er geen onduidelijkheid over het eindresultaat en is voor zowel u als opdrachtgever als voor ons als ontwikkelaar geheel duidelijk wat we van elkaar kunnen verwachten.

Bij grotere projecten richten wij onze projectsoftware in om het ontwikkeltraject zo goed mogelijk te begeleiden en ten aller tijden inzicht te bieden over de status van het project. 

1. Oriëntatie

Wij maken graag persoonlijk kennis met u en uw organisatie. Tijdens een eerste ontmoeting worden uw wensen in kaart gebracht en adviseren wij u over de mogelijkheden. Het doel van deze ontmoeting is een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw wensen en het resultaat dat u wilt bereiken.

2. Offerte

Naar aanmelding van onze kennismaking stellen wij een voorstel op. Dit voorstel beschrijft de functionaliteiten die Pixion zal realiseren en geeft met een aantal schetsen weer hoe het visuele resultaat er uit komt te zien. 

3. Accordering

Wanneer u zich kunt vinden in ons voorstel gaan we voor u aan de slag! Mochten er toch nog afwijkingen in het voorstel staan, corrigeren wij die en sturen u een herzien voorstel toe. 

4. Ontwerp

Wij werken de schetsen uit die we bij het voorstel hebben geleverd. Tijdens het ontwerpen focussen onze ontwerpers zich op uw doelgroep en de doelstellingen van uw website of webshop. Tijdens deze fase zullen wij u regelmatig betrekken om de definitieve vormgeving tot stand te laten komen.

concept

5. Realisatie

De eerste stappen zijn tijdens de ontwerp-fase al gezet, de realisatie fase is de daadwerkelijke ontwikkeling van uw website of webshop. De vormgeving van uw website of webshop wordt opgebouwd  en de gewenste functionaliteiten beschikbaar gemaakt. Tijdens het realiseren heeft u ten aller tijden inzicht in de vorderingen via onze ontwikkelserver.

6. Testen

Wanneer de ontwikkelingen aan uw website afgerond zijn, gaan we deze uitvoerig testen. We vragen u eveneens deel te nemen aan testsessies waarbij de werking van de functionaliteiten van  uw website of webshop uitvoerig onder de loep worden genomen. Eventuele afwijkingen worden direct gecorrigeerd.

7. Oplevering

Iedere website of webshop die Pixion oplevert wordt gecontroleerd met een checklist. Wanneer u en wij tevreden zijn, wordt de website opgeleverd. Dit houdt in dat de website vanaf dat moment beschikbaar is op de afgesproken domeinnaam. 

8. Onderhoud

Na de oplevering van de website houden we uw website goed in de gaten, samen met u bekijken we de resultaten op basis van uw ervaringen en de statistieken van het gebruik van uw website. Indien nodig zullen we u adviseren uw website verder te optimaliseren of gebruik te maken van onze online marketing diensten.