De tijden dat uw website er alleen goed uit hoefde te zien zijn voorbij. Pixion gaat met haar tijd mee en houdt rekening met de hedendaagse eisen aan uw online presentatie. Pixion realiseert en optimaliseert uw website volledig voor een goede vindbaarheid en om zo veel mogelijk conversies en sales te behalen. Dit doen wij bijvoorbeeld door de website op een correcte manier op te bouwen en uw bezoeker te sturen naar een conversie, bijvoorbeeld het invullen van een formulier of het afronden van een bestelling.

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren in de vele mogelijkheden. Pas wanneer wij een volledig inzicht hebben in uw wensen gaan we aan de slag. Het resultaat:

Producten of diensten verkopen via uw website

Pixion biedt een passende oplossing wanneer u uw producten of diensten wilt verkopen via uw website. Afhankelijk van uw specifieke wensen adviseren wij een van de volgende oplossingen:

Wilt u meer informatie over een website op maat die uw bezoekers zal transformeren in afnemers? Neem dan contact op. Voor referenties en voorbeelden blader gerust door ons portfolio.