cart-header

Pixion ontwikkelt professionele e-commerce oplossingen, die altijd aansluiten bij uw wensen. Welk doel u ook heeft met uw e-commerce website, Pixion adviseert en levert u een passende oplossing, zodat u uw producten of diensten zo goed mogelijk aan uw online afnemers kunt aanbieden.

Afhankelijk van uw wensen, doelstellingen en budget adviseren en realiseren wij een van de volgende oplossingen.

Magento webshop ontwikkeling

Met Magento bent u verzekerd van een zeer complete webwinkel oplossing. Uitgebreid en gebruiksvriendelijk order- en productbeheer behoren tot de functionaliteiten. Naast de zoekmachine optimale webshop die uw bezoeker gepresenteerd krijgt is het Magento platform zeer flexibel als het gaat om uitbreidingen op de kern van het pakket. Zo sluiten koppelingen met iDeal, PayPal, Ogone, Exact, Reeleezee of andere software, naadloos aan bij uw Magento webwinkel. Tevens levert Pixion een unieke logistieke oplossing voor Magento. Meer over zoekmachine optimale webshops met Magento.

 Magento Webshop

WordPress met e-commerce functionaliteiten

Pixion realiseert voor de minder veeleisende ondernemer een eenvoudige, maar complete webwinkel oplossing door WordPress te voorzien van e-commerce functionaliteiten. U beheert vanuit de WordPress beheer omgeving de productcatalogus en inkomende orders. De WordPress webshop met e-commerce functionaliteiten is geoptimaliseerd voor zoekmachines en ook hiermee beschikt u over betaalmethoden als iDeal en PayPal. Meer over Wordpress websites met e-commerce functionaliteiten.

WordPress Webshops

Maatwerk e-commerce oplossingen

Ook wanneer u zeer specifieke wensen heeft, gaat Pixion voor u aan de slag. De mogelijkheden variëren van eenvoudige bestelformulieren tot geavanceerde, configureerbare producten met vele opties. Verkoopt u maar één product, zonder opties, dan is een complete webshop niet nodig. Pixion realiseert een eenvoudige afrekenmodule binnen uw bestaande website.

 Maatwerk e-commerce


 

Welke oplossing wij ook voor u realiseren, Pixion realiseert deze oplossing met uw doelstellingen als uitgangspunt. De e-commerce oplossingen die wij realiseren hebben een aantal gezamenlijke eigenschappen.

Gevonden worden

De e-commerce oplossing die wij realiseren is zoekmachine optimaal opgebouwd. Hierdoor zal uw website of webshop goed gewaardeerd worden door zoekmachines als Google en  hierdoor hoog in de zoekresultaten eindigen. Meer informatie over zoekmachine optimalisatie

Meer conversies

Uw bezoeker moet direct begrijpen hoe uw webshop of maatwerk e-commerce toepassing werkt. Het ontwerp en de interface zijn dus geoptimaliseerd om uw bezoeker in zo weinig mogelijk eenvoudige stappen naar een aankoop te leiden. Pixion hanteert hiervoor slimme en efficiënte technieken.

Gebruiksvriendelijk

Het is vanzelfsprekend belangrijk dat uw bezoeker zijn of haar weg weet te vinden binnen uw website. Het is eveneens belangrijk dat u begrijpt hoe u uw e-commerce website of webshop zo optimaal mogelijk inricht. Met de gebruiksvriendelijke beheeromgeving die Pixion levert, geniet u alle vrijheid om uw website of webshop zo in te richten zoals u dat wilt.

Betalingen

Pixion zal u adviseren over de betaalmethoden die beschikbaar zullen zijn tijdens het afrekenen binnen uw e-commerce oplossing. Wanneer u alleen orders binnen Nederland afhandelt zal iDeal wellicht voldoende zijn, handelt u grensoverschrijdend, dan is betalen met creditcard wellicht gewenst.

Statistieken

U wilt ten aller tijden inzicht hebben in het gebruik van uw webshop of maatwerk e-commerce oplossing. Met een van onze oplossingen kunt u eenvoudig uw inkomende orders beheren en statistieken van bezoekers op uw website inzien. Meer informatie over Google Analytics integratie

Meerdere talen

Wanneer u alleen actief bent in Nederland is de Nederlandse taal en een koppeling met iDeal waarschijnlijk voldoende. Als u over de grens actief bent, integreert Pixion de lokale taal, verzendkosten en de meest populaire betaalmethoden van het betreffende land in uw Magento webshop.