Het aantal websites dat niet voldoet aan moderne standaarden en niet is geoptimaliseerd voor zoekmachines en functionaliteiten van moderne browsers  is groot. Daarnaast zijn er veel websites die niet compatible zijn met oudere of mobiele browsers.

Dit gaat ten kostte van het aantal pageviews en dus ook van het aantal conversies. Tevens zorgt een niet goed bereikbare of niet goed bruikbare website of webshop voor een slechte reputatie, terwijl de bedoeling van een website of webshop juist het tegenovergestelde is.

Pixion helpt u bij het bereiken van uw omzet- en winstdoelen. Door slimme optimalisaties toe te passen binnen uw website of webshop zorgen wij voor meer bezoekers en meer conversies of verkopen.

Onze strategie is niet alleen gebaseerd op uw wensen, maar wordt mede bepaald op basis van uw doelgroep. Pixion heeft ruime ervaring met het vastleggen van gedrag van de bezoekers op uw website. Hierdoor kunnen we uitstekend aansturen op een conversie! 

Onze missie gaat een stap verder dan een tevreden opdrachtgever. Pixion draagt zorg voor een opdrachtgever die beschikt over tevreden klanten en een doelgroep die de website weet te vinden.

  • Bezoekers van uw website of webshop ervaren uw website of webshop als prettig, onafhankelijk van het apparaat dat gebruikt wordt om de website te bekijken
  • Als beheerder beschikt u over een uitgebreid en gebruiksvriendelijk systeem om uw website in te richten en te optimaliseren voor zowel bezoekers als zoekmachines
  • Zoekmachines zullen uw website waarderen omdat deze is gerealiseerd volgens gestelde richtlijnen en een inzichtelijke structuur hebben
  • De vormgeving van uw website en de overige huisstijlelementen zijn eenduidig, sluiten aan bij uw doelgroep en identificeren uw organisatie.

Pixion levert websites die ondersteuning bieden aan zo veel mogelijk (mobiele) browsers. Pixion vermijdt het gebruik van Flash zodat de websites en webshops die wij ontwikkelen ook te gebruiken zijn op iPad’s en iPhone’s.

De websites en webshops die Pixion realiseert plaatsen wij het liefst binnen onze eigen hosting infrastructuur. We weten wat we van onze servers kunnen verwachten en waar we rekening mee moeten houden. Daarnaast kunnen we rekenen op de uitstekende performance van onze servers die er voor zorgen dat uw website razendsnel op het beeldscherm van uw bezoekers verschijnt.