twitter-campagnes

Via Twitter kunt u heel gericht uw doelgroep bereiken. Actieve Twitter gebruikers vormen een stabiele doelgroep. Door voldoende Tweets te versturen vergroot u in de eerste plaatst de naamsbekendheid van uw organisatie. De Tweets die u verstuurt komen voorbij in de timelines van uw volgers, waardoor u wordt gezien. Door interactie op gang te brengen tussen uw Twitter account en uw (potentiele) volgers zorgt u voor een verhoogd aantal bezoekers op uw website. Nodig uw Twitter volgers eens uit voor een ‘exclusieve prijsvraag voor Twitter volgers’. Of vraag in ruil voor een leuke gadget of interessante wederdienst een enquête in te vullen.

Pixion heeft veel ervaring in het opzetten van effectieve Twitter campagnes. Frisse en unieke  ideeën die aanslaan bij uw doelgroep zorgen voor meer volgers en dus voor meer actie op uw website. Bent u nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden die Pixion u te bieden heeft? Neem dan eens contact op of bel direct met 030 7630 444.

Twitter volgers vinden

Pixion ontwikkelt een nieuwe en unieke dienst: Follower Finder. Met deze dienst kunt u automatisch relevante Twitter gebruikers vinden en uitnodigen om uw account te volgen. Houdt de website van Follower Finder in de gaten. We gaan binnenkort van start met een aantal unieke startersacties waardoor u voorlopig gratis gebruik kunt maken van deze dienst.  

Tweets plaatsen

Het plaatsen van Tweets is een tijdrovend karwei, zeker wanneer u relevante Tweets wilt versturen die uw doelgroep aanspreken. Pixion kan dit werk voor u uit handen nemen, wij versturen twee relevante Tweets per dag. Van tevoren spreken we met u af wat het onderwerp van de Tweets zal zijn. Zo kweekt u eenvoudig naamsbekendheid en loyaliteit onder uw volgers.