sslDe gegevens die uitgewisseld worden tussen uw website bezoeker en uw website worden normaal gesproken onversleuteld verstuurd. Dit houdt in dat wanneer kwaadwillenden zich toegang verschaffen tot het netwerk waarop uw bezoeker zich bevindt, de informatie over uw bezoeker eenvoudig beschikbaar is.

Denk bijvoorbeeld eens aan het openbare netwerk op het terras of in een restaurant. Een kwaadwillende kan hier ongestoord speuren naar mede wifi-gebruikers en de door hen verstuurde gegevens zonder moeite inzien.

Wanneer u gebruik maakt van een versleutelde verbinding, wordt er in de browser van uw bezoeker een groen slotje getoond. Uw bezoekers zijn dit gewend 

Veiligheid van de verbinding

686315a8-257a-48f5-b82d-6c8f1370be40Door een SSL certificaat te gebruiken zorgt u er voor dat de communicatie tussen uw website en uw bezoeker versleuteld wordt. Bijvoorbeeld, wanneer een bezoeker een formulier op uw website invult, worden bij een onversleutelde verbinding de gegevens als volgt verstuurd:

{"naam": "Bill Gates", "company": "Microsoft", "bank_account": "NL99RABO1234567890"}

De gegevens zijn direct te misbruiken door kwaadwillenden. Wanneer de gegevens worden versleuteld, zien deze er als volgt uit:

N2phd tHEnR hbTsM Cwdqk YRbXN yHFNP BBwZx rCrS4 TdqPx J3WSh 6fNyT 9Vkup DUg86WqAmuM

Kortom, zonder encryptiesleutel onbruikbaar. 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines beoordelen de kwaliteit van uw website op basis van vele factoren. Sinds de zomer van 2014 heeft onder andere Google aangekondigd websites te gaan beoordelen op veiligheid. Een SSL certificaat wordt dus ook voor SEO een must. 

Tarieven

Pixion registreert en installeert uw SSL certificaat. Daarbij zorgen we er voor dat uw website wordt aangepast zodat ook uw URL wordt voorzien van een groen slotje.

  • Eenmalige registratie, installatie en aanpassing website: € 139
  • Jaarlijkse registratie en (vereiste) herinstallatie: € 49

Deze tarieven zijn per domeinnaam en excl. BTW.

Bestel direct een SSL certificaat voor uw website