17427423_sSocial Media hip and happening. Ook uw bedrijf kan profiteren van de voordelen die social media te bieden heeft. Maar is het versturen van een Tweet of het op LinkedIn laten delen van een nieuwsbericht door uw medewerkers voldoende?

Pixion adviseert u graag over de mogelijkheden die social media u te bieden heeft. Voor ieder soort organisatie en voor iedere doelstelling is de meest effectieve social media campagne anders. We zetten exact de juiste middelen in om uw boodschap onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep.

Twitter

Het versturen van leuke, informerende Tweetsnaar uw volgers is een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast groeit de loyaliteit van uw volgers omdat deze uw naam en logo met regelmaat zien passeren in hun timeline. Pixion beschikt over tools om uw doelgroep te overtuigen om uw Twitter account te gaan volgen. Daarnaast kunt u Pixion uwTweets laten versturen, Twitter laten integreren in uw WordPress website en nieuwsberichten vanuit uw site direct laten Tweeten.

Meer over Twitter campagnes

Facebook

Door op de juiste manier uw doelgroep te benaderen en te belonen met een incentive in ruil voor een Like krijgt u snel veel aandacht. Pixion richt uw Facebook bedrijfspagina volledig voor u in en initieert de benadering van uw potentiële klanten. Met voldoende Likes zorgt u er in de toekomst voor dat u uw doelgroep snel en effectief weet te benaderen. Tevens integreert Pixion uw Facebook account in uw website, zodat er ook vanuit uw site kan worden ge-Liked. Voor een doeltreffende marketing campagne ontwikkellen wij ook uw Facebook App.

Meer info over Facebook Apps

LinkedIn

Een groot deel van uw zakelijk netwerk is actief op LinkedIn. Is uw profiel en het profiel van uw bedrijf op LinkedIn representatief voor datgene waar u en uw bedrijf voor staan? Pixion analyseert en optimaliseert uw profielen waar nodig. LinkedIn heeft veel tools die vrijwel nooit worden gebruikt terwijl deze toch wel degelijk meerwaarde bieden. Onderscheid uw bedrijf met een compleet en representatief profiel. Tevens adviseert Pixion u in welke berichten u op welke manier zou moeten plaatsen op LinkedIn om de juiste uitstraling te uiten. 

Neem contact op voor meer info