Puur Bas

Puur Bas

Puur Bas neemt de zorg voor een heerlijk uitgebreide maaltijd volledig uit handen. Op locatie wordt een heerlijk meer-gangen diner verzorgt. Pixion ontwierp en realiseerde de website van Puur Bas op basis van WordPress. Bij het ontwerp werd rekening gehouden met de puurheid, frisheid en eenvoud die Puur Bas uitstraalt.

Lees meer

IT Leads

IT Leads

IT Leads is het portal voor IT Leveranciers die op zoek zijn naar passende projecten. Vanuit het leveranciersportal zijn leads beschikbaar die aangekocht kunnen worden door de leveranciers. De gehele afhandeling vind plaats op een WordPress platform waar veel maatwerk aan is toegevoegd.

Lees meer

Bird Invest

Bird Invest

BirdInvest is al jaren een partner van Pixion. Verschillende websites werden door Pixion ontwikkeld voor deze serieuze investerings- en bouwkosten advies organisatie uit Dronten. De huidige website is gebaseerd op het Pixion CMS Framework voor eenvoudig onderhoud van de website.

Lees meer

Riad Trois Cours

Riad Trois Cours

Goed verscholen in de smalle straatjes van Marrakech ligt Riad Trois Cours. Een plek om tot rust te komen, midden in de chaotische oude stad. Pixion ontwierp en ontwikkelde de website voor Riad Trois Cours in meerdere talen en integreerde aansluitend reserveringssysteem.

Lees meer

Hooykaas Opticals

Hooykaas Opticals

Voor Hooykaas Opticals in Doorn ontwikkelde Pixion een maatwerk website met eenvoudig en doelgericht content management systeem. De website is tijdloos, net als de monturendie Hooykaas Opticals levert. Degelijke kwaliteit en bijzonder stijlvol.

Lees meer

How To Grow

How To Grow

How To Grow is een platform dat is geïnitieerd en wordt ondersteund door de Europese Unie. Startups in de creatieve sector kunnen projecten plaatsen en investeerders vragen te participeren in de onderneming. Pixion realiseerde i.s.m. partners dit sociale netwerk waarbij investeerders in contact worden gebracht met ondernemers.

Lees meer

iMPROVE Online

iMPROVE Online

Na een succesvol project te hebben uitgevoerd voor Kodision, werd Pixion ook gevraagd de niche-site voor het product iMPROVE Online te bouwen op basis van WordPress. De website bestaat uit verschillende templates en is gericht op conversies.

Lees meer

SloepjeHurenUtrecht.nl

SloepjeHurenUtrecht.nl

SloepjeHurenUtrecht is een voortvarende onderneming in Utrecht waarbij het plezier van dagjesmensen voorop staat. De website wordt zeer goed gewaardeerd door zoekmachines als Google. In het hoogseizoen verwerkt de website meer dan 250 bezoekers per dag.

Lees meer

Madeleine | Bar Bistro

Madeleine | Bar Bistro

Pixion heeft de website voor de gezellige bar / bistro Madeleine ontworpen en gerealiseerd, met als doelstelling de sfeer vanuit het restaurant terug te laten komen in de site. De prachtige fotografie van de website bereid de gasten van Madeleine voor op de beleving die in het restaurant wordt ervaren.

Lees meer

Restaurant San Siro

Restaurant San Siro

Heerlijk eten op topniveau in een fantastische entourage. Bij San Siro weet u zeker dat uw avondje uit een succes wordt. Pixion ontwikkelde de website voor San Siro op basis van WordPress en voegde hier het nodige maatwerk aan toe. De menukaart wordt bijvoorbeeld onderhouden met een maatwerk module, door Pixion ontwikkeld voor horeca.

Lees meer