Puur Bas

Puur Bas

Puur Bas neemt de zorg voor een heerlijk uitgebreide maaltijd volledig uit handen. Op locatie wordt een heerlijk meer-gangen diner verzorgt. Pixion ontwierp en realiseerde de website van Puur Bas op basis van WordPress. Bij het ontwerp werd rekening gehouden met de puurheid, frisheid en eenvoud die Puur Bas uitstraalt.

Lees meer

IT Leads

IT Leads

IT Leads is het portal voor IT Leveranciers die op zoek zijn naar passende projecten. Vanuit het leveranciersportal zijn leads beschikbaar die aangekocht kunnen worden door de leveranciers. De gehele afhandeling vind plaats op een WordPress platform waar veel maatwerk aan is toegevoegd.

Lees meer

Riad Trois Cours

Riad Trois Cours

Goed verscholen in de smalle straatjes van Marrakech ligt Riad Trois Cours. Een plek om tot rust te komen, midden in de chaotische oude stad. Pixion ontwierp en ontwikkelde de website voor Riad Trois Cours in meerdere talen en integreerde aansluitend reserveringssysteem.

Lees meer

How To Grow

How To Grow

How To Grow is een platform dat is geïnitieerd en wordt ondersteund door de Europese Unie. Startups in de creatieve sector kunnen projecten plaatsen en investeerders vragen te participeren in de onderneming. Pixion realiseerde i.s.m. partners dit sociale netwerk waarbij investeerders in contact worden gebracht met ondernemers.

Lees meer

iMPROVE Online

iMPROVE Online

Na een succesvol project te hebben uitgevoerd voor Kodision, werd Pixion ook gevraagd de niche-site voor het product iMPROVE Online te bouwen op basis van WordPress. De website bestaat uit verschillende templates en is gericht op conversies.

Lees meer

Restaurant San Siro

Restaurant San Siro

Heerlijk eten op topniveau in een fantastische entourage. Bij San Siro weet u zeker dat uw avondje uit een succes wordt. Pixion ontwikkelde de website voor San Siro op basis van WordPress en voegde hier het nodige maatwerk aan toe. De menukaart wordt bijvoorbeeld onderhouden met een maatwerk module, door Pixion ontwikkeld voor horeca.

Lees meer

Centrum Zijnsoriëntatie

Centrum Zijnsoriëntatie

Voor het Centrum Zijnsoriëntatie te Zeist realiseerde Pixion meerdere websites. De huidige website is gebaseerd op WordPress. Om aan alle wensen te kunnen voldoen heeft Pixion een aantal functionaliteiten op maat ontwikkeld. De activiteiten die in de website te vinden zijn, zijn via een uitbreiding op WordPress volledig naar wens in te richten en te plannen.

Lees meer

Menno Jonker

Menno Jonker

Menno Jonker maakt fantastische glaskunst. Bij het ontwerp van de website was Menno nauw betrokken en dirigeerde de ontwerpers van Pixion in de juiste richting. Achter het ontwerp staat een uitgebreide WordPress CMS die het beheren van foto’s en teksten in meerdere talen mogelijk maakt.

Lees meer

Hardeman FFP

Hardeman FFP

Pixion ontwierp en ontwikkelde de website voor Bert Hardeman FFP. Een unieke website waarbij de vormgeving terugkomt in de werkwijze van Bert Hardeman: een duidelijk verhaal, zonder omwegen. De website is gebouwd op basis van WordPress en maakt intensief gebruik van geavanceerde Javascript technieken die Pixion in eigen beheer ontwikkelde.

Lees meer

LuxuryDog

LuxuryDog

Voor Luxury Dog ontwikkelde en implementeerde Pixion een Magento niche webshop waarbij hoogwaardige dieren accessoires worden aangeboden. Een uitgebreid pakket functionaliteitseisen werd vertaald naar een toegankelijke webshop die door zoekmachines hoog gewaardeerd wordt.

Lees meer