overons-header

Pixion is een fris en ambitieus full-service internet bureau. Wij helpen u graag met een breed aanbod van online dienstverlening om al uw online wensen te realiseren. Van Magento Webshop tot Twitter Campagne en van WordPress website tot Zoekmachine Optimalisatie.

Bij het realiseren van uw wensen verliezen we uw doelstellingen niet uit het oog. We luisteren naar uw eisen en wensen en adviseren hierbij om uw doelstellingen zo efficiënt mogelijk te halen. Met de ervaring die Pixion in de jaren heeft opgebouwd weten we hoe we uw doelgroep kunnen bereiken en interesseren voor uw producten of diensten.

Wij zijn duidelijk en transparant naar onze opdrachtgevers. Duidelijk door een heldere communicatie over onze dienstverlening en wat u uiteindelijk van ons mag verwachten. Transparant omdat we veelal werken met open-source platforms en duidelijk gedocumenteerde broncode.

Een ervaren team professionals staat voor u klaar om uw doelstellingen te verwezenlijken. Ieder met een eigen achtergrond en eigen specialisatie. Alleen zo kunnen wij u optimaal bedienen!

Pixion werd in november 2004 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkelt tot specialist op het gebied van online marketing.

Kort na oprichting werden open-source Content Mangement System (CMS) ingezet voor het realiseren van websites. Sinds juli 2008 maakt Pixion gebruik van WordPress als CMS voor het overgrote deel van de websites die worden gerealiseerd. Vanaf begin 2010 maakt Pixion gebruik van Magento als webshop platform.

Door gebruik te maken van een solide basis kunnen in korte tijd grote stappen gemaakt worden. Met de kennis en ervaring die Pixion in huis heeft om deze systemen uit te breiden met maatwerk uitbreidingen of koppelingen kunnen we voldoen aan al uw eisen.

Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem gerust contact op of bel zelf met 030 7630 444.