8533292_sUw website op de juiste manier promoten, zodat u uw doelgroep bereikt én de gewenste attentie krijgt. Met als gevolg meer conversies of online aankopen. Dat is wat Pixion voor u kan realiseren. Omdat iedere opdrachtgever een ander doel en een andere doelgroep heeft, richten we uw online marketing campagne in op uw doelgroep en uw organisatie. Hierdoor kunnen we met de juiste middelen zo efficiënt mogelijk uw organisatie helpen groeien.

Nadat we samen met u hebben vastgelegd wie uw doelgroep is en wat uw doelen zijn, adviseren wij u een mix van middelen om uw doelen te bereiken.

Google AdWords

Pixion richt voor u een efficiënte Google AdWords campagne in. U betaalt alleen voor de bezoekers die via uw advertenties uw website bereiken. Met een geoptimaliseerde website behaalt u het beste resultaat en dus de meeste conversies. Pixion start uw Google AdWords campagne en onderhoudt deze zodat de AdWords campagne een succes wordt, binnen het beschikbare budget. Lees verder over de mogelijkheden van een Google AdWords campagne »

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines zijn kritisch op de websites die een hoge positie krijgen in de zoekresultatenpagina’s. Door uw website op meerdere aspecten te optimaliseren voor zoekmachines als Google en Yahoo! zal uw website hoger geplaatst worden in de resultaten. Dit zorgt voor meer kliks en meer bezoekers op uw site. Pixion optimaliseert uw website op verschillende onderdelen zodat het beste resultaat behaalt wordt. Meer over zoekmachine optimalisatie »

E-Mailmarketing

Een gerichte e-mailcampagne zorgt voor veel verkeer op uw website, tegen relatief lage kosten. Pixion heeft veel ervaring met het opzetten, segmenteren en versturen van e-mailcampagnes naar grote adressenbestanden. Deze ervaring zetten we graag in om voor uw organisatie een succesvolle mailing te versturen. De resultaten van de campagne zijn snel inzichtelijk en genereren eenvoudig meer leads en sales. Meer over e-mailmarketing  »

Affiliate Marketing

Besteedt de online promotie van uw producten uit aan ervaren publishers, zo kunt u andermans expertise voor u laten werken. U betaalt pas een vergoeding aan de publishers wanneer via hun kanaal een verkoop wordt gerealiseerd. Pixion adviseert u over de meest geschikte vorm van affiliate marketing, afhankelijk van uw website of webshop. Daarnaast implementeert Pixion iedere vorm affiliate marketing in uw website.