Een Magento Webshop is de ideale basis voor een succesvolle e-commerce onderneming. De focus op zoekmachines zorgt er voor dat uw bezoekers uw webshop weten te vinden. Een optimale inrichting van uw Magento webshop laat uw bezoekers converteren in betalende klanten. 

Pixion richt uw webshop in en ondersteunt u bij het afhandelen van uw eerste orders.

Wilt u meer weten over een Magento Webshop? Neem direct contact op!

Voordelen Magento Webshop

  • Goed vindbaar in zoekmachines als Google
  • Geoptimaliseerd voor conversie
  • Ontworpen vanuit het perspectief van uw doelgroep
  • Gebruiksvriendelijke beheeromgeving
  • Veel krachtige functionaliteiten
  • Betalingen direct online afhandelen
  • Schaalbaar en op de toekomst voorbereid

Magento-Logo

 

 

keurmerk

Goed vindbaar in zoekmachines

Met het lanceren van uw webshop heeftu nog geen bezoekers in uw webshop. De geoptimaliseerde Magento webshops die Pixion realiseert worden door zoekmachines als Google goed gewaardeerd en geïndexeerd. Relevante bezoekers weten uw webshop binnen no-time te vinden als uw webshop door Pixion wordt opgeleverd en klaar wordt gestoomd voor het afhandelen van uw orders.

Vanuit het perspectief van uw doelgroep

Tijdens het gehele Magento ontwikkeltraject wordt er naar de webshop gekeken vanuit het perspectief van uw bezoekers. Welke termen worden gebruikt in zoekmachines en hoe komt uw doelgroep in uw website terecht. Hoe moet de vormgeving van uw Magento webshop er uit zien om de bezoeker zich 'thuis' te laten voelen. Onderwerpen waar onze ontwerpers en ontwikkelaars zich tijdens het gehele traject mee bezig houden.

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

Het onderhouden van uw Magento webshop kost tijd genoeg! U zou uw tijd niet hoeven te verspillen aan een omslachtige beheeromgeving. Magento is eenvoudig in het gebruik. De opzet in intuïtief en hierdoor voor iedereen toegankelijk. U kunt zich focussen op het onderhouden van uw catalogus en het afhandelen van orders zonder tegen problemen aan te lopen.

Krachtig systeem met veel functionaliteit

Standaard biedt Magento een zeer complete verzameling functionaliteiten die direct klaar zijn voor gebruik. U kunt beginnen met een eenvoudige webshop en deze uitbreiden tot een compleet internationaal verkoopkanaal. Het krachtige fundament van Magento biedt de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten toe te voegen door middel van kant en klare modules of maatwerk extensies.

magent-sfeer

Herkenbare vormgeving

Uw doelgroep zal zich kunnen identificeren met de vormgeving van de webshop die Pixion ontwerp. Het belang van herkenning van uw webshop in het beeld dat bezoekers van u hebben of opbouwen is van groot belang voor een succesvolle webshop. U kunt maar één keer een eerste indruk geven, met een Magento webshop door Pixion gerealiseerd bent u er zeker van dat die eerste indruk een goede is!

Open-source platform

Magento is een open-source platform, dat wordt gedragen door een brede community van ontwikkelaars en implementatie experts. Pixion implementeert uw Magento webshop in uw bedrijfsproces en ondersteunt u bij de aanloop naar de lancering van uw webshop.
Doordat Magento een open-source platform is, bent u niet gebonden aan hoge licentiekosten of dure eenmalige aanschaf. 

Het vizier op uw conversie

Pixion realiseert uw Magento webshop met als doel zo veel mogelijk bezoekers betalende klanten te laten worden. In eerste instantie wordt uw webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines. Tegelijkertijd wordt de stroom bezoekers geoptimaliseerd om zo snel mogelijk via de winkelwagen de betaling te voltooien. 

 

Betalingen en verzendingen afhandelen

De Magento webshop wordt ingericht om uw klanten zo goed mogelijk te bedienen. Afhankelijk van geografische locatie van uw bezoekers worden de meest gebruikte betaal- en verzendwijzen geïmplementeerd. Pixion implementeert koppelingen met betalingsproviders als Ideal, PayPal, credit card maatschappijen en internationale betalingsverwerkers. Verzendingen worden berekend op basis van de order en bestemming

betalen

verzenden

Internationale bestellingen verwerken

U begint misschien klein en bedient alleen Nederlandse klanten. Naarmate uw webshop succesvoller wordt, zult u ook willen versturen naar het buitenland. Pixion implementeert in uw Magento webshop ondersteuning voor meerdere talen, internationale betaalwijzen en internationale verzendkosten.

Schaalbare oplossing, gericht op uw toekomst

Een Magento webshop geeft u de kans om u te ontplooien als grote webshop ondernemer. Met één Magento webshop installatie kunt u meerdere webshops beheren. Iedere webshop kunt u in meerdere variaties beschikbaar maken(branden), ook in verschillende talen. Zo  uw voorraad centraal geregeld.