custom-header

custom-codeHet kan voorkomen dat een open-source pakket als WordPress of Magento niet de juiste basis is om uw website of webapplicatie op te baseren. Wanneer u bijvoorbeeld een online toepassing wilt realiseren waarbij de data structuur zeer specifiek is, kan het voorkomen dat Pixion aanraadt om from-scratch te gaan bouwen aan uw online platform. Ook in dat geval is Pixion de juiste partner. We inventariseren uw eisen en stellen een gefaseerde planning samen voor het ontwikkeltraject.

Eenmaal aan de slag, blijft u nauw betrokken bij de ontwikkelingen. Al in een vroeg stadium kunt u de ontwikkelingen volgen via onze ontwikkelserver. Wanneer we from-scratch websites of web-applicaties realiseren zijn de mogelijkheden grenzeloos.

HorecaRooster.nl

Pixion ontwikkelt op eigen initiatief HorecaRooster.nl. Een online planningtool voor iedere horeca gelegenheid. De basis structuur van WordPress is hiervoor minder geschikt. Vandaar dat werd gekozen voor een volledige maatwerk oplossing. Pixion verwacht HorecaRooster in het najaar van 2013 te lanceren. 

Ga naar HorecaRooster.nl

Pixion Facturatie

Voor eigen gebruik heeft Pixion een facturatietool ontwikkeld. Deze webapplicatie dient als prototype voor een facturatieplatform dat als online dienst zal worden aangeboden in een latere fase. 

custom-sphere