adwords_logoMet Google Adwords kunt u efficiënt adverteren en exact de juiste doelgroep bereiken. Uw advertenties worden alleen getoond wanneer er wordt gezocht naar termen die u heeft geselecteerd. Daarnaast betaalt u alleen voor de advertenties als er op deze geklikt wordt. Hiermee kunt u precies de bezoekers op uw site krijgen die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

Door uw Google AdWords account te koppelen aan uw Google Analytics account heeft u inzicht in de bezoekers die na het klikken op uw advertentie op uw website of webshop terecht zijn gekomen. U kunt precies berekenen wat een bezoeker (gemiddeld) kost en – belangrijker nog – wat deze oplevert. 

U bepaalt zelf wat uw Google AdWords campagne u kost. Een budget dat u kunt instellen per dag, met een maandelijks limiet, houden de kosten in de hand. Tevens bepaalt u zelf waar uw advertenties verschijnen (alleen via Google / in andere websites) en in welke regio’s van het land uw advertenties vertoond worden.

Google AdWords Advies

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die Google AdWords u te bieden heeft. De huidige positie van uw website in zoekmachines, uw doelen en enkele andere factoren bepalen de te kiezen strategie. Pixion gaat graag voor u aan de slag om inzichtelijk te krijgen welke termen uw doelgroep gebruikt om de gewensten producten of diensten te vinden.

Google AdWords Campagne Starten

Pixion neemt graag de eerste lastige stappen voor u uit handen. Een of meerdere campagnes, gericht op zoekwoorden die u specificeert en wij aanvullen met resultaten uit het zoekwoorden onderzoek. In overleg met u wordt een budget en doelgebied samengesteld. Binnen no-time kunt u de eerste conversies met uw Google AdWords campagne verwachten.

AdWords Campagne Optimalisatie

Uw campagne is doordacht en gebaseerd op een uitgekiende selectie zoekwoorden. Toch zal blijken dat uw doelgroep anders reageert dan u verwacht, hoe goed uw campagne ook is. Op maandelijkse basis analyseert en optimaliseert Pixion uw Google AdWords campagnes. Door de maandelijkse optimalisatie stijgt het resultaat van uw campagnes.