19706245_sE-mail marketing is een relatief goedkope manier van marketing voor uw organisatie, Pixion zorgt er voor dat u hier optimaal gebruik van maakt. Wij maken graag gebruik van MailChimp als uitvoerende partij voor het verwerken van uw  digitale mailings. MailChimp is een gebruiksvriendelijk en uitgebreid platform voor het opstellen en verzenden van uw mailings naar uw relaties.

Verzamel de gegevens van uw relaties eenvoudig door deze automatisch te bewaren wanneer een formulier wordt ingevuld in uw website. Op deze manier groeit uw adressenbestand vanzelf. U beschikt ook over de mogelijkheid om handmatig relaties toe te voegen aan uw adressen bestand. Stel een of meerdere adres lijsten samen om verschillende mailings te  verzenden vanuit uw MailChimp account.

Het e-mail bericht dat wordt verzonden aan uw relatie is geheel in uw huisstijl en wordt gepersonaliseerd verzonden aan de ontvanger. Na het versturen van uw mailing of nieuwsbrief kunt u de resultaten direct inzien binnen het gebruiksvriendelijke onderhoudsscherm van MailChimp. U krijgt inzicht in een uitgebreide rapportage, zo vindt u bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen:

  • Wie hebben mijn bericht geopend?
  • Wie hebben mijn bericht niet geopend?
  • Wie hebben geklikt op een link in mijn e-mail bericht?
  • Wie heeft op welke link in mijn e-mail bericht geklikt?
  • Hoeveel ontvangers hebben zich uitgeschreven naar aanleiding van mijn e-mailbericht?
  • Bij wie is het bericht niet aan gekomen?

Wanneer uw campagne eenmaal verstuurd is, kunt u op basis van de reactie van de ontvanger reageren. Zo kunt u bijvoorbeeld de ontvangers die naar aanleiding van de campagne uw website hebben bekeken automatisch benaderen / opvolgen.

Pixion integreert MailChimp in uw website door de formulieren in uw website te koppelen aan uw MailChimp account. Daarnaast plaatsen we een pagina in uw website waarbij de nieuwsbrieven die u in het verleden heeft verstuurd inzichtelijk worden. Tevens realiseert  Pixion uw e-mail template, geheel op maat en gebaseerd op uw huisstijl.