idee

Een goed idee is geen zekerheid voor succes. U heeft een goed idee voor een online concept, maar weet niet hoe u dit idee werkelijkheid kan laten worden. Pixion helpt bij het uitwerken van uw idee en het opstellen van een concreet plan.

Wij zijn eerlijk naar u of uw idee naar onze mening kans van slagen heeft. Hebben we vertrouwen in het slagen uw online concept, dan praten we graag verder over de mogelijkheden. Als we geen toekomst zien voor uw ideeën, zijn we daar ook eerlijk in.

We gaan samen met u lekker zitten om tijdens een brainstorm sessie uw idee concreet te maken en te inventariseren wat er allemaal komt kijken bij het lanceren van uw concept. Dit vormt de basis voor een functioneel- en technisch ontwerp waar onze offerte zal worden gebaseerd.

Vervolgens gaan we graag voor u aan de slag met het realiseren van uw website of web-applicatie. Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen blijft u nauw betrokken bij de vorderingen – het blijft immers úw idee!

Wanneer uw concept staat als een huis, zorgt Pixion voor de online marketing en het welslagen van uw idee.

Uw eerste afnemers of test team zullen nauw betrokken zijn bij de lancering van uw online concept. We vragen veel feedback om uw concept te optimaliseren.